Møte homo gutter norske pupper


møte homo gutter norske pupper

En av verdens mesterene er gutter! Synes du er tøff: Du må logge inn for å like denne kommentaren! Herlig rett og slett. Drit nå i det de andre sier og kos deg med de fantastiske hestene.

Ser mye trakassering blant jenter som ikke rir og som rir, jeg er eneste hestejente i en klasse på 30 stk. Og jentene baksnakker rytterlinja så hardt at det er fælt, det de ikke vet er at kjekkasen som nå går fotballinja tidligere gikk rytterlinja men sluttet når hesten døde. Innser de ikke at hvis de vil ha dame så er det bare å stikke til stallen så har de over hundre jenter helt for seg selv?

Ikke bry deg om dem,du er KUL! Det er vel mobbing når det har foregått i syv år? Også de som bare står og ser på, idioter.. Like dårlig gjort det som å mobbe. Synes det er forferdelig å tenke på at du har hatt sånne tanker, så lenge! Jeg spiller håndball selv i tilegg til hest, og ja.

Det er faktisk en risiko det også, gutter som vil spille håndball kalles også homo.. Helt enig med deg, alle har lov å mene hva man vil og ha ulike meninger. Signerer Bonzo, de er nok bare redde for hester.

Btw, så synes jeg det er dårlig at "homo" på en måte brukes som et banneord og at man bruker det for å såre andre. Sånne folk kaller ja barnslige. Skal love deg at de sikkert bare er redd for hester selv. Men det har nok ikkje dei som mobbar deg forstått: Det du tar opp er såå viktig!

Det er tøft å stå fram sånn, og jeg syns det står respekt av det! For å se lenger fram da - i sprang, eller hestemiljøet generelt, hvem er det som dominerer på konkurransearenaer av voksne? Da må det jammen være mange "homoer" altså.. Nei, takke meg til.. Det her var bra - stå på, og hold på ditt. De som sier sånne ting vet bare ikke hva de snakker om eller hva de går glipp av! Å bli stemplet som homo for å holde på med hest, er HELT feil.

Å være homofil har ingenting med ridning eller hest å gjøre. Guttene som sier sånt bør virkelig tenke over alle jentene som er i stallen og som du treffer hver dag: Når de blir mer modne forstår de nok hvor idiotiske dem har vært, men før den tid må du vel bare heve deg over dem! Gutter som gjør sånt er tøffe, de som sier at det er homo er feige, for de aner ikke hva som kan skje hvis vi får en hest på kg på oss trykket på.

Det kan være så fælt at man dør også hvis man blir trykket på, så hvorfor sier de egentlig sånt? De aner jo ikke hva vi holder på med! For ein homo må jo ein stall vikleg vere den rette plassen-kryr jo av jenter: Så veit vel på in måte litt om korleis det kan vere å ver gutt i hestemiljøet. Har måttet tåle litt "groviser" og liknande. Eg synest du er tøff som står fram med hobbyen din. Så kan ein jo berre lure-kva er mest homo.

Å tilbringe tid i ein stall med masse jenter eller dele garderobe med 15 svette mannfolk?? Fortsett med det du! P Men ridesporten er det også veldig mange! Og at du er så tøffe å springe etter en ball.

Det er da du blir med di og sparker fotball også kommer du me en komentar som " Og nå skal dere prøve å ri! Jeg har selv fått 3 gutter til å være med å hjelpe til i stallen og ri litt og alle skjønte at det var jo faktisk morsomt. Han ene tørte til og med å hoppe: Så di som først tørr å gå oppå syntest det er gøy. Så jeg mener at det er viktig å dra gutta med i stallen så di får prøve litt: Man er ikke homse av den grunn, for noe tull Du er tøff, stå på ditt, og ikke la andre knekke deg!!

Ridning er en av de farligste sportene du kan komme borti, tro det eller ei! Stå på, du er tøff som fortsatt holder på til tross for mobbingen. Som de har skrevet lenger ned her at gutter som holder på med hest er tøffere en de andre gutter. Men du må ikke høre på de "ikke tøffe guttene". Norge har blitt et land der ALLE gutter skal elske fotball og det å være god i fotball gir status.

Selvfølgelig liker ikke alle gutter ballsport! De fleste guttene er nok redde og usikre angående din sport - da er det lettere å tøffe seg for å skjule sin egen svakhet! Da jeg hadde klassebesøk på stallen var det som regel gutta - og hvertfall de store "tøffe" - som var mest redde!

Men hva med alle de som driver med trav? Det er mest menn.. Og hvem er det som rir toppklassene i verdensklasse? Og de har sikkert gått gjennom dette de og. Jeg som jente vil jo aldri fullt forstå hvordan det er å være gutt i hestemiljøet, men det som ikke dreper deg gjør deg sterkere!! Hvem var det som kom her en dag og sa at hest var kun for jenter? Spoler vi et par hundre år tilbake så ser man fort hvem som red på hester,- nemlig menn, menn som kriget!

Hvor jentete er det å ri på hest og slå ned andre med sverd, liksom? Bare sånn for å sette ting i perspektiv, liksom.. Av egen erfaring, tror jeg gutter synes hest er teit fordi de rett og slett er redd hester! Jeg tror også noen synes hest er kult, for hvor KULT er det ikke å håndtere et stort levende dyr på kg, og det er DU som sitter med kontrollen? Så sinnsykt bullshit som det går ann å få det.

Får du en kompis som "hater" hest til å ri, kommer han nok til å synes det faktisk er ganske tøft, og kommer til å skifte mening med at gutter som driver med hest er homser. Hest er virkelig best, og jeg har ingen problem med å skrike det utover hele byen, og det er sinnsykt tøft gjort av deg å innrømme det samme! Kunne virkelig ønske vi hadde flere av deg i hestemiljøet!

Og om det er noen trøst for deg så kan jeg jo si bitte litt. I stallen vår, dvs i andre stallen enn der jeg står, så er det oppstallet en pen hvit hest tror det er araberen. Jeg har stor respekt for menn i hestemiljøet. Spesielt de som rir. Og jeg vil gå så langt å si at enhver stall trenger en mannlig oppstallatør. Det hjelper veldig på miljøet i stallen. Du er tøff, du er best. Kos deg med Capteinen. En dag er du kanskje langt over alle andre om du er der at du vil satse og starte ; Men uansett hva man gjør, hest er terrapi, kos, hygge, beroligende etc etc.

De som sier no anna, de vet rett og slett ikke bedre! Du får ha dem unnskylt. De vet ikke hva de går glipp av. Og som en liten ting til, jeg har en mann som også er med i stallen, rir og kjører. Han trives med med å kjøre, men sier ikke neitakk til å ri en tur heller. Så dere er flere ;. Kansje dem sier det for og sjule frykten sin?

Jeg tipper at de som kaller deg det er redd for hester eller vil bare ha noen de kan rakke ned på. Ikke bry deg om dem du! De andre guttene kan bare gni seg i misunelig het når du ender opp med den fineste dama, for jenter liker gutter som har omsorg og særlig for dyr! Legg tanken på selvmord bak deg er du snill!

Og de som syns at ridning er en sport der man bare sitter på hesten og ikke blir noe trening av det o. Håper virkelig ikke du tenker på selvmord igjenn. Og fortsett med ridninga! Gutter som rir er tøft! De er jo kjemepopiser! SÅ neste gang noen kaller deg det, så kan du jo bare si ar du har mot til å ri, for det er ikkebarebare skal jeg si deg.. Det er ingen tegn til noe spesielt kjærlighetsforhold mellom to menn eller to kvinner. De fleste hadde koner ved siden av seksuelle forhold og barn var veldig viktig, men man kan jo tenke seg at noen av de ugifte mennene i vikingtiden egentlig fra homofile, sier Bandlien.

Historien blir med tiden mer komplisert. Homofile forsvinner fra offentligheten og kildematerialet gir ikke den samme oversikten over seksuelle praksiser slik som tidligere. Hatlen forteller at den vestlige seksualiteten endret seg drastisk i denne perioden, men at det handler om en større kulturell forandring som i stor grad kan kobles til kristendommens utvikling. Sodomi, kjent som analsex, oral sex og sex med dyr, hadde også dødsstraff, forteller Hatlen.

Professor i teologi Halvor Moxnes mener det er populært å si at det ble galt å være homofil da bibelen kom, mens sannheten er noe annerledes. Det gamle testamentet avviste det. Det var disse tankene ble overtatt av de første kristne i Det nye testamentet. Synet på kjærlighet og seksualitet mellom samme kjønn endret seg med andre ord ikke med bibelens inntog. Jødisk kultur forkastet det allerede- en holdning som vokste videre inn i kristendommen. I Det gamle testamentet var barn avgjørende innenfor et tradisjonelt samfunn.

Sex med mål om nytelse, lyst og begjær fremfor forplantning ble sett på som negativt. Også synet på mannsrollen kan knyttes til dette- å ha sex med en annen mann kunne bli sett som umandig, sier Moxnes. Enkelte kilder påstår at homofili i Renessansen, gikk fra å være lovlig over store deler i Europa, til å bli en handling som kunne få døden til følge. Middelalderhistoriker Richard Holt mener det er en overdrivelse. Vi vet veldig lite om homoseksualitet både i middelalderen og renessansen, selv om vi har noen skikkelser som for eksempel Michelangelo — han var veldig seksuelt aktiv, og det har vi kilder på.

Richard peker på en taushetskultur gjennom hele middelalderen. Hans inntrykk er at folk ikke ønsket å vite så mye om andres seksualitet. Det finnes noen kriminalsaker som handler om homoseksualitet, men det er alt for lite til å tegne et bilde av homofile på den tiden.

Homofili ble i Europa forbundet med dødsstraff helt frem til , men homoseksualitet fortsatte å være en straffbar handling.

På samme tid blomstret psykiatrien med de såkalte «sjelelegene» journ. Forfatter og aktivist Kim Friele beskriver psykiatrien som en del av det hun forklarer som den homofiendtlige treenighet.

Først er det kirken som oversetter bibelen helt feil. Eldgamle historier om plyndring og voldtekt ble tolket som homofili, og dermed en dødssynd. Deretter var det psykiatrien som forklarte homofili som en sykdom og til slutt kom lovgiverne som straffet homofili helt frem til Det var ikke før tallet at begrepet homoseksualitet kom til Norge -Da knyttet til enkelte handlinger og ikke til personens legning. Først på tallet ble homofili sett på som personer og ikke enkelthandlinger.

Norge var på den tiden preget av bygdesamfunn og hadde ikke utbredte homofile subkulturer som det fantes i andre deler av Europa.

Likevel forekom erotiske homofile og lesbiske forhold mer eller mindre i skjul. Tone Hellesund har forsket på de norske peppermøene. Det viste seg etter hvert at mange av disse ugifte middelklassekvinnene var lesbiske. Hellesund mener seksuelle handlinger mellom samme kjønn alltid har vært problematisk. Norge har alltid vært lite urbant og på bygdene på starten av tallet ble begrepet tvetulling og tvetulle brukt på maskuline kvinner og feminine menn.

I de større byene i Europa derimot dannet det seg større homoseksuelle sub-kulturer, sier Hellesund. For over år siden var homoseksualitet så å si akseptert. Når endret dette synet seg? Sex med en mann var noe av det vakreste man kunne ha Keiseren Heliogobal ønsket å bli kvinne Foto: Wikipedia Commons Ikke tabu Fra tiden der grekere og romere spankulerte blant joniske søyler i sine draperte kleder, kommer de første skriftlige beretningene om homoseksualitet.

Keiseren Heliogabal ønsket til og med å skifte kjønn Visste du at Sokrates, Platon, Aristoteles og Aleksander mest sannsynlig hadde seksuelle forhold til hverandre? Wikipedia Commons Sex med yngre student Men det var en vesentlig forskjell på homosex i den greske og den romerske antikken. Voldtok slaver Også fra Norden kan vi spore seksuelt begjær, menn imellom, langt tilbake i tid.

De fleste hadde koner ved siden av seksuelle forhold og barn var veldig viktig, men man kan jo tenke seg at noen av de ugifte mennene i vikingtiden egentlig fra homofile, sier Bandlien Kristendommen kommer Historien blir med tiden mer komplisert. Mindre åpenhet Enkelte kilder påstår at homofili i Renessansen, gikk fra å være lovlig over store deler i Europa, til å bli en handling som kunne få døden til følge.

Dødsstraff Homofili ble i Europa forbundet med dødsstraff helt frem til , men homoseksualitet fortsatte å være en straffbar handling.

MOTE FOR VOKSNE BØSSE MENN KNULLE KONTAKTER

Homoseksuell escort domina eskortetjeneste

Tinkergutten Har ikke oppdatert sin status enda. Turen vår- Styr, og skogen med alle dyrene Middelalderhistoriker Richard Holt mener det er en overdrivelse. Passord Registrer deg Glemt passord? Mindre åpenhet Enkelte kilder påstår at homofili i Renessansen, gikk fra å være lovlig over store deler i Europa, til å bli en handling som kunne få døden til følge.

Møte homo gutter norske pupper