Menn i bergen sarpsborg homoseksuell by


menn i bergen sarpsborg homoseksuell by

. Menn i bergen sarpsborg homoseksuell by

Menn i bergen sarpsborg homoseksuell by

Bøsse escorte mature tantra massage center

Det var da det gikk opp for meg at jeg var homo. Ikke onanien eller det andre men det kysset. Ikke var det noe sted å treffes.

Men så hadde vi svømmehallen, og jeg som drev med svømming var det lett å få kontakt. Jeg har ofte tenkt på at jeg var bare år de gangene i dusjen. Men jeg kjente ingen skyld. Har heller aldri reflektert på at jeg var så ung. Jeg husker det var pirrende og bare deilig.

Men selv ville jeg aldri tent på en så ung. Det ble til jeg hang ved jernbanestasjonen ved wc og busstasjonen. Husker bare noen "treff".

Felles onani med gifte menn. Var kanskje 15 år. Da jeg var 16 hadde jeg et delvis åpent forhold med en gutt i klassen min. Vi klina i gangene og på wc. Var faktisk ingen som reagerte selv om vi var veldig diskre selff. Men så forelska som vi var kunne lærere og nærmeste venner lese oss. I helgen dro vi på ungdoms disco drita full.

Vi skaffa oss penger ved å stjele fra menn som var fulle. Eller følge etter dem å rane dem. Ikke noe jeg er stolt av. Men vi slo ingen ned ialefall.

I dag er han gift med 3 unger. Bare nikker til meg når vi ses på gata. Dro jeg på interrail 2 mnd. Såpass uskyldig var jeg at jeg visste ikke at det var en homse øy for homser Mykonos. Snaket med et hetropar som fortalte meg at de hadde nettopp kommet fra en grusom øy med bare Fagotts. Dit dro jeg selvfølgelig. Jeg la igjen sovepose og telt og tok med pass penger og 1 skift.

Hadde tenkt jeg skulle være til neste dag men ble der i 2 mnd. Da jeg returnerte på den andre øya var jeg kjendis fordi alle trodde jeg var drukna og de hadde informert Norske ambassaden husk dette var før mobil og bestmuttern hadde ikke telefon. Møtte en vakker i mine øyne mann fra Argentina som var på flukt for myndigheter i Argentina. Han hadde jobba som politi i Buenos Aires. Den gangen tenkte jeg ikke blond og dum. Men i dag skjønner jeg jo hvorfor. Husker han sto i telefonkiosken og ringte hjem.

Kode ordet var "como esta el tiempo? Om mora svarte at det var dårlig betydde det at han ikke skulle komme hjem. Han og jeg dro til Roma, og Paris. Rett i gulvet gitt. Da jeg kom hjem til Norge. Bar det i militæret. Jeg tok Utskrevet Sersjant Kurs og ble stasjonert i garden etter utdanning. Var den første som flyttet inn på nybygde Huseby.

Jobben var ok jeg var 1 år til i Garden og hadde opplæring av gardister. Mye marsjering og lite overnatting ute der gitt… Vaktkomandør på Akershus hvor jeg hilste på Kong Olav. Os-mannen i årene mener han ble banket på grunn av legningen sin. Nå er saken fra den fulle nattklubben henlagt på bevisets stilling. Det var natt til 2. Det var nesten fullt på utestedet i Bergens nabokommune, med cirka gjester.

Angivelig var tre menn involvert i voldsutøvelsen. Offeret, en mann fra Os i årene, mistet bevisstheten og fikk brudd i nesen. Han ble fraktet til legevakten etter episoden på nattklubben, og sa til BT at han tror volden skjedde fordi han er homofil. Saken er også blitt etterforsket med tanke på hatkriminalitet: Om offerets legning kan ha vært motivet for volden. Den norske mannen, som ikke opprinnelig er fra Os, har hele tiden nektet skyld.

Jeg har et mindre brudd i nesen, store deler av kroppen er øm og jeg har masse blåmerker i fjeset. Nå er jeg bare glad det ikke gikk verre, sa han til BT to dager etter hendelsen. Han kunne ikke skjønne at han skulle ha provosert noen - «med mindre klærne mine eller utseendet mitt er provoserende».

Nå er det klart at ingen blir straffet i saken. Gjennom etterforskningen fant politiet ikke grunnlag for hatkriminalitet, og statsadvokaten i Hordaland har henlagt voldssaken. Vi har etterforsket veldig bredt, men ikke avdekket at det har vært hatkriminalitet inne i bildet. Statsadvokaten har også konkludert med at det heller ikke er grunnlag for voldstiltale, sier politifullmektig Alexander Gonzalo Sele i Hordaland politidistrikt.

Minst ett vitne forklarte at volden kunne ha en relasjon til at offeret er homofil. Andre vitner mente episoden kunne ha en annen forklaring.